Friday, December 10, 2010

tak mungkin kerana sayang . hanya kadang kala aku terbayang .


assalamualaikum 

sorry guys . mimi still dlm mood flashback . ye la since flashback pasal zaman2 skola menengah . tba2 smlm . masa dgn laguu . XMUNGKING KERANA SAYANG by ALYAH . buat aku teringat si dia . hum . 


yup mayb kawan kawan skolah saya . tahu siapa si diaa . dia first love sy . hum . xleh la kalu nak berckp pasal dia . hati ni mesti sebakk . xpa xpa . mimi try . bg mimi dgn dia laa mimi rsa paling bahagia . sebab dgn dia mimi dpt share semua . dia mcm kawan mimi boyfriend mimi . he's my everything .



 kami knal mcm niehh . pada tahun bla ntahh . mimi kna amik test comp utk lesen . so kami kna la p amik test tuhh dkt myeg dkt dpn USM . ye . masa tuh lahh mimi first tyme jumpa diaa . ya allah . masa tuh tuh je yg tahu apa mimi rsa . masa first tyme tgkk muka diaa . rsa bahagia sgt . yup dia cinta pndang pertama saya . then mimi amik ksempatan ari tuhh . utk tgk ja muka diaa . mcm amik ilham . utk buat test comp tuhh . heheeh . alhamdulillah . berkat tgk muka diaa . mimi dpt result 47/50 . hahhaa . terrorkan ? then lpas tuh . tyme nak balikk dah . tp mimi ada ckp dlm hatii . kalu ada jodohh kita jumpa lagii . hum . doa mimi tmakbulkan :) terima kasih allah :) mimi jumpa dia lagii kt pusat tusyen GTC . masa tuh mlm birthday mimi :) 12 feb . hehe . mimi nampak dia masok klas science sama mimi :) tuhan je yg tahuu bertapa bahagia nya hari tuhh . my bestest hadiahh ever ! sumpahh . then masa nak balik tukk kat bawahh . dia sembang sembang dgn mimi . :) dia kata . arini birthday awak ekh ? *** sbb dlm klas td pun dah kecohh dah pasal birthday mimi nieh . so dia ada tdgrr kott . then dia wishh birthday mimi :) bestt sgt . 

**bestest present from you . 

keesokkan harinyaa . kami smaa klas ag . klas math <3 wink wink . then xsangka lpas klas tuh .
kami dpt sembang sembang lagii . then dia mintak no sya . :) mimi bg lahh . sbb niat nk kawan kawan jer . mimi bujet xkan dpt dia dahh . sbb mimi xcantikk . :( then kami slalu la msg msg . jumpa kt tusyen . sembang sembang . bahagia sgt  . then kami slalu on call sampaii subuhh . dari kul 12 tgh mlm sampaii lahh . subuhh . :) hari hari plakk tuhh . awak terima kasih sbb pernah membahagiakan sya .



 then pada satu mlm . masa tgh on call . tarikh 31 may jam . 1pagi lebey . dia tnya saya soalan cepu emas . " AWAK SUDI X NK JD MY SPECIAL ONE ?" for god sake . masa tuh jantung mimi berdengup kencang sgtt . n mimi reply " OF COURSE I'LL SAY I WILL " jadi pada tarikhh tuhh la . kami menjadi sepasang kekasihh . wahh . jiwangg . hehehe .

then kami  ada byk kenangan bersama . :) serius bykk . dah nma pun bercinta kan ? hehehe . kami slalu p jogging sama2 . kat tasik USM . hahaha . maksalahhnya . kami bukannya jogging pun . berjln dan bercinta . best best <3 awakk . saya dpt pe****** awak aritu . saya bahagia 


<3


dan awk kiss forhead sya . awk tahuu . tyme tuhh sya rsa dcintai sgt . 


:)

awak pun slalu dtg rumah sygg . engat x? awak jumpa mama n ayah . awak . mama n ayah saya suka awak sgt sgt tahuu x . sbb awak baekk . mama n ayah sya ckp . and awk tahuu . ayahh saya bangga sgt dgn awak . sbb awak jd imam terawih masa bulan puasa harituh . dan saya lg la bangga . sbb awak saya punya . tuhan jer yg tahuu . betapa senangnya hati sya . sbb parents sya suka awak 

sampai skrang . harituh . sy balik penang . sembang dgn ayahh . saya duduk kat sofa yg selalu awak duduk . sbb skrang . itulahh tmpat faveret sya . ayah tnya sya . awak sehat x? awak study mna skrang . ? saya ckp la awak sehatt . awak study kat asia pacific flight training . amik pilott . ayah saya bangga dgn awak . :) 

arituh . saya sdang kemas kemas laman rumahh . then mama balik keja . saya tnya la mama . kna pokok rambutan depan umahh dah xberbuahh mcm dulu . then mama kata . pokok nieh dah xberbuahh sbb mimi n dia xbercinta bawah pokok tuh dahh . dulu kita yg dok baja pokok tuh dgn cinta kita . engatt x ? dulu pokok rmbutan depan umah tuhh . berbuah lebatt kan ? dan masa tuh . saya engat lagii . kita p petik rambutan tuhh . dan makan masa tuh jugakk . saya kutip . nak mkn . jd saya geget la kulit buah tuh sbb nk dptkan isi diaa . tp awak mrh sya . sbb awk kata kotor kalu wat mcm tuhh . jadi awak kupaskan kulit rambutan tuh utk sya . * sweet sgt awak . ye . mayb bagi org bnda tuh biasa jer . tp sgt sweet bagi saya . 


dan ayahh . and mama ada tnya saya . saya contact x dgn awak lg . saya ckp ye . kita kawan . kita slalu contact . tp sbnarnya x . saya harapkan ye .

saya engat lagii . masa tuh . kita p tgk movie . kt qb . cita monster vs alien . heehhee . cita kartoon . best best . then kita p gurney plakk . sbb nk mkn BIG APPLE . :) dlm kereta tuhh . awak pegang tgn sya . tgn sblah kanan  awak pegang streng . tgn blah kiri . awak pegang tgn sya . :) awak . kalu awak nak tahu . tulah bnda yg saya paling nak . bf sy buat kat sya . dan awak buat mcm tuh kt sya . saya rsa bahagia . terima kasihh sgt awak . 


yeahh . mayb cinta kita dah tamat . hampir setahon yg lalu . 23 dec nieh . genap la kita setahun berpisah . tp still . sya xdpt lupakan awak . sbb awak yg terbaek yg pnah muncul dlm hidop sya . ye . saya ambil masa lebey kurang 8 bulan . utk lupakan awak . 8 bulan tuh la tiap tiap mlm sya menagis rindukan awak . hum . xperlu la mimi ceritakan knapa kami putus . sbb mimi pun xtahu . reason knapa kami putus . bia la dia sorang ja yg tahu . sbb dia pun xterangkan apa apa kt mimi knapa kami putus . bia lahh bnda da lepas :) 

tapi arituh mimi balik penang . mimi jln jln naek moto . lalu USM . byk gela kenangan kita bersama . saya lalu USM . aritu sya singgah tasikk tmpat kita slalu bpacaran . saya menagis kt situ . sbb sya rindu kan awak . tp sya tahu . awak xkan rinduu sya . :) tp xpa . sbb ini hati sya . jd sya yg pilih utk rindu awak . xpa kan .?






 :(




impian saya bersama awakk . :(




 i wish i could grew older with you . tp dah teda jodoh . nak wat mcm mna kan ?


hum . till here entry kali ini . :( utk si dia . saya hrap awak sehat sehat selalu . saya harap . awak xkan pernah lupa siapa fatin syamimi abdul rashid kpada awak . ye awak . saya dah move on . cuma sumtimes kdang kdang sya rindu awak . rinduu sgt . :) bak laguu . tak mungkin kerana sayang by alyah . lirik dia mcm niehh .


kau . tlah jauh . jauh dari ku
tiada ruang di hati buatmu
namun harus ku akui 
ada ketika
di minda kau menjelma kembali 
tak mungkin . kerana sayang 
hanya kadang kala 
aku terkenang 




                                                   with loves .
                                                                        fatinsyamimiabdulrashid

7 comments:

  1. perfects syg!!
    aww..very2 sad..huhu

    ReplyDelete
  2. macehh . syg . yeah prefect . and cerita akan jd lagi prefect kalu kami still bersama until skrang . hum :) tp teda jodohh . nak wat mcm mna . :)

    ReplyDelete
  3. be strong yaa..
    dugaan..and mybe mimi akn dpt org yg lg baek!

    ReplyDelete
  4. saya punya gitar,tapi punya kereta

    ReplyDelete
  5. ieyra : amin amin amin <3
    hakim : huh ? hakim coment slah entry ekhh ?

    ReplyDelete